Pendors forgacs1

A KIFINOMULT

Mistral töltőtollak

A hűséges társ

A Mistral tolltest négy, teljesen eltérő mechanikával is elérhető:

Mind a négy mechanika kiválóan passzol ehhez a keskeny formával rendelkező tolltesthez. Tulajdonosának személyisége dönti csak el, hogy melyik passzol igazán az igényeihez.

Arany, ezüst és fa tökéletes kombinációja érvényesül ebben a töltőtollban. Hűséges társnak hívom két okból. Egyrészt, az átlagos töltőtollak méretéhez képest a Mistral kisebb és karcsúbb formával rendelkezik, így könnyen megbújhat zakójának zsebében vagy irattáskájában. Másrészt, a kupak és a tolltest találkozása egy jegygyűrűre emlékeztet.

A Mistral töltőtoll hűségesen el fogja Önt kísérni élete legfontosabb pillanataiban. A doktori disszertáció aláírása, a házassági eskü megpecsételése vagy gyermekének születési papírjainak kitöltése mind olyan események, amelyek az emlékezetből kitörölhetetlenek. Ezeket a felbecsülhetetlen pillanatokat képes egy töltőtoll összekötni és megőrizni. Ha hosszú évtizedek után egy meleg nyári estén rápillant erre a töltőtollra, újra át fogja érezni ezeknek a momentumoknak a súlyát. Egy kézzel készített, prémium alapanyagokból készült töltőtoll valójában „csak” egy eszköz. Az események töltik meg élettel és teljesítik be küldetését.

A Mistral töltőtollat mindenkinek bátran ajánlom. A prémium minőségű tollhegy tökéletesen oszlatja el a tintát a papíron. A fémrészek színei kombinálhatóak az Ön ízlésének megfelelően.  Ezt a típusú tollat akrilgyantából, nemes fából vagy TruStone-ból is készítem.

 • Hossza: 13,3 cm
 • Súlya: 38 g
 • Ára: 70 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a tollat,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét

TUDÁS

Használati utasítás

Hasznos tudnivalók a patron és a konverter használatához!