Pendors forgacs1

A KIFINOMULT

Mistral golyóstollak

A kicsi és praktikus

A Mistral tolltest négy, teljesen eltérő mechanikával is elérhető:

Mind a négy mechanika kiválóan passzol ehhez a keskeny formával rendelkező tolltesthez. Tulajdonosának személyisége dönti csak el, hogy melyik passzol igazán az igényeihez.

A Mistral golyóstoll megalkotásánál egy kicsi, praktikusan használható, viszonylag vékony testtel rendelkező toll elkészítése volt a cél, amely tökéletesen passzol a női és férfi kézbe is. A Mistral golyóstoll párja a Mistral töltőtoll. A tolltest, a kupak és a forma ugyanaz, mégis más személyiséghez illenek.

A toll olyanok kezében kel igazán életre, akik értékelik az arisztokratikus designt és kedvelik az elegancia apró részleteit. Azok, akik a rohanó 21. század mindennapjaiban
nagyra tartják a múlt értékeinek miliőjét, ugyanakkor nem engednek a modern kor minőségi elvárásaiból, biztosan hű társra fognak találni ebben a golyóstollban.

Golyóstoll szerkezetének köszönhetően kifejezetten kényelmessé teszi a kézírást, hegye szinte siklik a papíron. Ez a toll kiváló útitárs – magán vagy üzleti útra készülve a legkisebb táskában is kényelmesen elfér, és bármikor könnyen előkapható, ha szükség van rá.

Ezt a típusú tollat akrilgyantából, nemes fából vagy TrueStone-ból is készítem.

 • Hossza: 13,1 cm
 • Súlya: 44 g
 • Ára: 44 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a tollat,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét