Pendors forgacs1

BARÁTSÁG

P52

Kézformához igazodik

Az ebonit alapanyag, már az első megmunkálásnál megmutatta, hogy csodákat lehet kihozni belőle. Miután kitapasztaltam viselkedését, hogyan lehet fúrni, esztergálni és csiszolni, igazi szerelem alapanyaggá vált.
Az ebonit tulajdonképpen keménygumi, amit 1852 óta használnak különböző területeken. A megmunkálás lehetősége csak egy szempont az alapanyag kiválasztásánál. Ami még fontosabb, milyen kézbe venni. Az ebonit érintése egyáltalán nem rideg, hanem kifejezetten barátságos érzetet ad. A tolltest írás közben igazodik a kéz hőmérsékletéhez, ezáltal huzamosabb kézírás során is harmonikus használatot biztosít.

A P52 nevet viselő ebonit tollak több szempontból is különlegesek. P, hiszen Pendors. Gyönyörű színekben elérhető, ez által a megrendelő igényeihez igazodó, egyedi Pendors tollak készíthetők belőle. 52, mivel életem ötvenkettedik évében hozott össze a sors ezzel az alapanyaggal. Minden P52 toll a leendő tulajdonos kézformájához igazítható. 14-18mm átmérővel rendelkező tolltest készíthető belőle, kúpos vagy vágott kivitelben is. Így lesz a P52 toll új tulajdonosával tökéletes összhangban.

Ára: 85 000 Ft-tól

TUDÁS

Használati utasítás

Hasznos tudnivalók a patron és a konverter használatához!