Pendors forgacs1

A TITOK

Leveche töltőtollak

A gyakorlatias és elegáns

A Leveche töltőtollakhoz gyakorlatias, elegáns személyiségek passzolnak. Olyan emberek, akik a munkaórákban megkövetelik a tökéletességet, élére vasalt ruhájukban töltik mindennapjaikat, de a nap végén egy jó bor társaságában képesek megépíteni udvarukban gyermekük fa játszóházát. Ez a kettőség az ő titkuk, amit kizárólag a hozzájuk közel álló személyek tudhatnak és érthetnek meg igazán. A Leveche töltőtoll szerkezetének minden apró eleme az Ő kezükhöz lett kifejlesztve.

Határozott, markáns test egy játékos, praktikus csavaros véggel. Gyakorlatias, mert rá lehet csavarni a kupakot, amely amellett, hogy praktikus, tulajdonosát biztosítja afelől, hogy soha nem fogja a kupakot keresni. És elegáns, mert ez a szerkezet tökéletes fából, akrilgyantából vagy trustone-ból is és töltőtoll hegye teszi igazán csinossá.

A Leveche tolltest kerámiabetétes és töltőtoll szerkezettel is rendelhető.

  • Hossza: 13,7 cm
  • Súlya: 41 g
  • Ára: 55 000 Ft-tól

Tollhegy balkezeseknek

Természetesen minden egyéniséghez más és más egyedi toll vagy töltőtoll passzol, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk. Különbözőségünkhöz az is hozzátartozik, hogy melyik kezünket használjuk az íráshoz. A jobbkezes ember húzza a tollat, aki pedig balkezes, általában tolja balról jobbra. Egy balkezes töltőtoll hegye a másik irányba gömbölyített, ezért csúszik a papíron balról jobbra, a tinta pedig egyenletesen folyik írás közben, sőt csak akkor indul el, ha a hegy bal oldalát nyomják a papírra.

A lap tetejére