Pendors forgacs1

A ROBOSZTUS

Leveche kerámiabetétes tollak

A részletek kompozíciója

Amikor a Leveche tollon rajta van még a kupakja, egy robosztus, ugyanakkor elegáns tollal találjuk szemben magunkat. A kupak legteteje finom peremmel rendelkezik, a csiptetője igazán erős és stabil. A kupak alján egy viszonylag vastag fém sáv található, amely megteremti az összhangot a toll eleje, közepe és vége között.

Abban a pillanatban, amikor a kupak lekerül a tolttestről és tulajdonosa a kupakot rátekeri a test végére, a Leveche toll szinte életre kel. Feltárul szemünk előtt a kiváló minőségű kerámia tollhegy és egy hosszú, a különböző átmérők miatt hármas tagozódású toll jelenik meg előttünk. A toll alakja tulajdonosának összes erőfeszítését és küzdését fűzi magába és közvetíti a papírra annak érdekében, hogy írott szó váljék belőle.

A kerámiabetétes tollak szerkezetének köszönhető az, hogy egyesítik a golyóstoll, a filctoll és a töltőtoll előnyös tulajdonságait. A kerámiabetétes tollakban használt tinta nagyon hasonlít a töltőtollakban lévő tintához, amelynek egyenletes és vékony folyását egy rendkívül tartós, barázdált kerámia golyó biztosítja. A golyó a tollhegyben csak néhány ponton van megtámasztva, ennek köszönheti tartósságát.

A kerámiabetétes toll tökéletes partnere olyan személyeknek, akik egy köztes megoldást keresnek a töltőtollak és golyóstollak merőben eltérő írásképe között.

A Leveche tolltest kerámiabetétes és töltőtoll szerkezettel is rendelhető.

 • Hossza: 13,7 cm
 • Súlya: 41 g
 • Ára: 50 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a tollat,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét