Pendors forgacs1

HARMÓNIA

Mistral kerámiabetétes tollak

Klasszikus forma, új megvilágításban

A Mistral tolltest négy, teljesen eltérő mechanikával is elérhető:

Mind a négy mechanika kiválóan passzol ehhez a keskeny formával rendelkező tolltesthez. Tulajdonosának személyisége dönti csak el, hogy melyik passzol igazán az igényeihez.

A Mistral toll kialakítása első ránézésre szinte klasszikusnak mondható: a lekerekített kupak, a keskeny, és egyben stabil csíptető, a fém karika, amely kettéválasztja a felső és alsórészt, illetve az íves kialakítású, kényelmesen keskenyedő tollvég.

De egy Mistral ennél sokkal több. Pontosan ennek a klasszikus vonalvezetésnek köszönheti báját. Ez a forma teszi lehetővé, hogy a fém és a fa vagy az akrilgyanta, egymást váltva a tolltest teljes hosszában ilyen csodálatos harmóniában működjön együtt. A középen lévő fém gyűrű két vékony marással díszített, pontosan úgy, ahogy a tollhegy közelében is látható. Két finom párhuzamos csík, ami maga a kifinomult elegancia.

A Mistral kerámiabetétes toll egy keskeny, praktikus és bármely élethelyzetben kéznél lévő társ. Rendkívül kényelmes fogású tolltesttel rendelkezik, átmérőjének és formájának köszönhetően kiválóan alkalmas női és férfikézbe egyaránt.

A kerámiabetétes tollak szerkezetének köszönhető, hogy egyesítik a golyóstoll, a filctoll és a töltőtoll előnyös tulajdonságait. A kerámiabetétes tollakban használt tinta nagyon hasonlít a töltőtollakban lévő tintához, amelynek egyenletes és vékony folyását egy rendkívül tartós, barázdált kerámia golyó biztosítja. A golyó a tollhegyben csak néhány ponton van megtámasztva, ennek köszönheti tartósságát.

A kerámiabetétes toll tökéletes partnere olyan személyeknek, akik egy köztes megoldást keresnek a töltőtollak és golyóstollak merőben eltérő írásképe között.

 • Hossza: 13,1 cm
 • Súlya: 44 g
 • Ára: 52 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a tollat,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét