Pendors forgacs szines

VIDÁMSÁG

Színes forgatag

A színek ereje

Régóta kerestem olyan anyagot, amely megfelel a Pendors tollak elé állított magas minőségi követelményeknek és megvalósíthatom azt a színkavalkádot, ami bennem és a körülöttem lévő világban uralkodik. A színes forgatag modelljeinél azért használok akril gyantát, mert ez az anyag adja meg azt a szabadságot, amellyel létrehozhatok egy energikus, pompázatos színekkel rendelkező tollakat.

A tűzpiros akril gyanta tolltesttel, fekete gyűrűvel és fekete csíptetővel ellátott toll megalkotásánál hallottam a tangó ritmusát és szinte láttam a táncos fodros szoknyájának libbenését. Piros tolltest narancssárgával kombinálva? A készítés során szinte visszarepültem a 80-as évekbe és nagymamám nappalijában éreztem magam.

Hajlamosak vagyunk szürkének lenni, beállni a társadalmi elvárások által létrehozott sorba. A színek segítenek nekünk túllépni a korlátokon vagy áttörni a vélt vagy valós határokat. A színeknek ereje van. Ott vannak mindenhol, csak észre kell venni őket. A madarak tollán, a Duna habjaiban, a gyerekek kiporosodott arcán, a lehulló levelekben, a nyiladozó virágokban vagy a kiskedvencünk tappancsán. Az igazán bátrak bőrükön hordják a színeket, melyet akkor mutatnak meg másoknak, amikor ők úgy döntenek.

Ahogy a természet játszik a színekkel, úgy játszok én is velük a Pendors tollak megalkotása során. Így tudom elérni a végtelen asszociációt. Ennek a pezsgő bujaságnak köszönhetően jelenik meg tollaimban a beat, a rock&roll, a retro, a csillagos égbolt, a morajló tenger, a szerelem vagy a csábítás. A Pendors színes forgatag modellei az asszociáció sokaságát jelentik, melynek titka az ön kezében van.

 • Kompatibilis modellek: mindegyik modell
 • Ára: 39 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a tollat,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét
A lap tetejére