Pendors forgacs1

A HÓDÍTÓ

Mistral ceruzák

Klasszikus kívül és belül

A Mistral tolltest négy, teljesen eltérő mechanikával is elérhető:

Mind a négy mechanika kiválóan passzol ehhez a keskeny formával rendelkező tolltesthez. Tulajdonosának személyisége dönti csak el, hogy melyik passzol igazán az igényeihez.

A különböző elven működő tollak mellett az élet állíthatja Önt olyan szituáció elé, amikor ceruzára van szüksége. Skiccek, vázlatok megalkotásához sokan jobban szeretnek olyan íróeszközt használni, amelynek vonalai könnyen javíthatóak. Nem véletlen, hogy a mechanikus ceruzák az 1800-as évek óta meghódították a világot, hiszen praktikusak és kényelmes, szép írást tesznek lehetővé. Egy mechanikus ceruza segítségével könnyedén papírra vetheti kreatív elképzeléseit, satírozhat, árnyalhat és kiemelhet kedve szerint.

A Mistral tollak után, most már elérhetők a Mistral ceruzák is. Formájában és felépítésében semmiben sem különbözik társaitól. Kecses és éppolyan elegáns, mint a tollváltozatok.

A rotringok esetében is három, fémrészek által jól elkülöníthető egységre tagozódik a test. Felső, ívelt kupakrésze 2 párhuzamos, diszkrét, mart körvonallal jelzi az időtlenséget. Ez megismétlődik középen és az írórész közelében is. A test kialakítása kényelmes fogást tesz lehetővé hosszú használat során is. Egyáltalán nem nehéz, így a Mistral rotringgal az írás könnyed és kíméletes. Erős és stabil csiptetővel rendelkezik, melynek köszönhetően nyugodtan rácsíptetheti mappája vagy határidőnaptárja borítójára.

A Mistral ceruzát fából, TrueStone-ból és akrilgyantából is készítem. Mindegyik anyag tökéletes választás, kombinálja a fém színeit és a test anyagait személyiségéhez illően, annak érdekében, hogy hosszú távú, kedvelt társa lehessen egy Mistral rotring.

 • Hossza: 13,1 cm
 • Súlya: 44 g
 • Ára: 44 000 Ft-tól
 • Az ár tartalmazza:
  a ceruzát,
  egy bőrtokot,
  eredetiséget bizonyító tanúsítványt és
  a futár költségét