Pendors forgacs1
TOLLAINKHOZ

Kiegészítők

Tollhegyek

Az íráskép szépsége már évszázadokkal ezelőtt is meghatározó volt, ezért használtak a leggyakrabban lúd vagy hattyú tollat, hiszen ezen tollak biztosították a kényelmes írás feltételeit.

A tollhegy önmagában elenyésző része a tolltestnek, mégis annak minősége határozza meg a tollhoz fűződő viszonyunkat. A Pendors tollak mindegyike kiváló minőségű tollheggyel rendelkezik, mely biztosítja a láthatatlan összeköttetést a papír és a tinta között. A tollhegy feladata, hogy a tintát egyenletesen oszlassa el a papíron és kényelmes írásminőséget biztosítson. A Pendors tollak esetében ez olyan követelmény, amelyet kizárólag a magas minőségű tollhegyekkel lehetséges biztosítani.

Minden toll ára tartalmazza az aranyozott, bicolor tollhegy árát.

Amennyiben még különlegesebbé szeretni tenni Pendors tollát, lehetősége van a német gyártmányú, Bock tollhegyek közül választani.

Választható Bock tollhegy árak : (vörös, fekete, rosegold, gunmetal) 12 000 Ft/db és (18 karátos arany) 80 000 Ft /db

Tárolók

Annak érdekében, hogy az Ön számára egyedileg elkészített tollat, megfelelő módon tudja tárolni vagy átadni az Ön által szeretett személynek, különböző kiegészítők közül választhat.

A bujtatós és zipzáras tolltartók mindegyike szorgos kezek munkájának eredménye. Precíz illesztések, miliméterpontos, egyforma öltések és billog jellegű logó teszi őket egyedivé.

Bőrtok

Egy darab toll tárolására alkalmas tolltartó, mely szorosan öleli magába az egyedileg Önnek készített tollat.

A Pendors tollak – anyagválasztásától függően – a szivárvány minden színében pompázhatnak, ezért különböző színű és anyagú tokokat álmodtam meg hozzájuk. Létezik bőr és szintetikus anyagból is.

Ára: 6 000 Ft

Tolltartó

Akár két íróeszköz tárolására is alkalmas tolltartó. Merev elő- és hátlappal és gördülékenyen egymásba simuló zipzárfogakkal rendelkezik. A nyitáshoz és záráshoz szükséges szokásos fém fogantyú helyén az anyagában hozzá illő Pendors logó található.

Ára: 15 000 Ft

Díszdoboz

Akár két toll tárolására is alkalmas, kinyitható tároló, mely belül puha ágyon és selyemszalaggal tartja helyén a tollakat. Belsejébe egyedi gravírozást is el tudunk készíteni, hogy az átadás emléke örökre megmaradjon. A nyitható tároló két fém csattal zárható.

Ára: 19 000 Ft

A lap tetejére