Pendors forgacs1

A megnyerő

Concava tollak

Már a neve is mutatja, más mint a többi

Kecses felső része, íves csíptetője teszi a megnyerő karakterek elengedhetetlen tollává. Minden korosztály számára ajánlom ezt a nem mindennapi prémium tollat.

Amikor a Concava a hozzá tartozó személyiséggel párosul:

A Concava egyedi tollak magukra vonják az ártatlan tekinteteket, pont úgy, mint használója. Első pillantásra tudja mindenki, hogy tulajdonosa egyszerre képviseli az eleganciát és a bujaságot.

Ez az egyedi tolltest két különböző, de mégis csodálatos részre bontható. Alsó, kifinomult klasszikus része képviseli a napközben ambíciózus személyiséget, aki pontosan tisztában van az élete céljaival. Egy elegáns fém karika szakítja meg a klasszikus formát és párosul egy buja, íves alakkal. A felső egység képviseli tulajdonosának azon részét, aki éjszaka gyermeki játékossággal veti bele magát az életbe.

A Concava egy igazi átváltozóművész. A fa vagy akrilgyanta és a különböző színű fémelemek kombinációjával megalkothatjuk az igazán hozzánk illő íróeszközt. Párosítsunk akrilgyantát az arany színű fém részekkel, és máris egy rebellis személyiséghez igazodó egyedi tollat kapunk. Vagy ötvözzünk a sötét fa alapanyagot sötét fémmel, és hirtelen egy roppant diszkrét, mégis céltudatos tuljdonossal állunk szemben.

Hagyományos tekerős kivitel, csavaros betéttel kompatibilis.

  • Hossza: 13,5 cm
  • Súlya: 33 g
  • Ára: 32 000 Ft-tól
A lap tetejére